Workshop Poëzie

17 januari 2018, van 19:00 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €15,- | niet-leden €17,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Samantha Haitsma

In het kader van de Poëzieweek 2018 geeft Samantha Haitsma van Friesland Schrijft een workshop Poëzie op woensdagavond 17 januari in de bibliotheekvan Heerenveen. De avond start om 19.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Van tevoren aanmelden is verplicht.

De workshop

In deze creatieve workshop gaan de deelnemers aan de slag met het maken van een eigen gedicht. De docent geeft tips bij het vinden van een onderwerp, het opbouwen van een gedicht en het aanscherpen van de tekst. Er worden verschillende dichtvormen behandeld, ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De workshop is geschikt voor alle niveaus, het plezier in dichten staat voorop.

Aan het eind van de avond kunnen de deelnemers oefenen met het voordragen van het gemaakte werk. De cursisten worden vervolgens in de gelegenheid gesteld om op 29 januari tijdens de gedichtenavond een gedicht te delen met de luisteraars van de. bibliotheek. Zowel bezoekers als cursisten kunnen op deze avond een gedicht van eigen hand of een voordragen andere schrijver.

Samantha Haitsma

Schrijfdocent Samantha Haitsma studeerde aan de Schrijversvakschool te Amsterdam en werkte een aantal jaar in de theater- en filmsector, zowel voor als achter de schermen. Ze schrijft romans, korte verhalen en filmscenario’s en haar enthousiasme voor schrijven deelt ze graag met schrijvers en boekliefhebbers uit de regio.

Aanmelden

De workshop start om 19.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Deelname kost € 15,- voor leden van de bibliotheek en €17,50 voor niet-leden. De ledenkorting geldt voor leden van alle bibliotheken in Friesland en is ook voor cursisten die eerder een workshop bij Friesland Schrijft hebben gevolgd.
Aanmelden voor de workshop kan via info@frieslandschrijft.nl of door middel van de link hieronder. 

Poëzieweek 2018