Workshop vloggen

18 oktober 2018, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Darshan Boerema

In oktober bestaat de bibliotheek van Heerenveen 100 jaar! Dit wordt gevierd met allerlei activiteiten. Zo geeft Darshan Boerema uit Heerenveen op donderdagavond 18 oktober een workshop vloggen in de bieb. Deze is bedoeld voor jongeren van 12 tot 17 jaar en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Darshan Boerema

Darshan Boerema is YouTube Content Creator en plaatst sinds 2015 filmpjes op YouTube. Tijdens de workshop vloggen neemt Darshan de deelnemers mee in de YouTube-wereld. Wat is het verschil tussen vloggen en een normale video? Hoe kun je het beste vloggen, met welke apparatuur en hoe zet je jezelf het beste in beeld? Waar vlog je over, waarover niet? Darshan legt het allemaal uit en de deelnemers kunnen natuurlijk al hun vragen stellen.

Boerema wil mensen met zijn filmpjes een boodschap meegeven. Zo spoort hij voor de serie 'Internetheldjes aangepakt' mensen op die haatreacties plaatsen op internet. Hij komt bij ze langs en gaat met hen in gesprek. Ook is Darshan OV-vlogger voor de provincie Fryslân. Inmiddels heeft zijn YouTube-kanaal bijna 12.000 abonnees en neemt hij een eigen cameraman en adviseur mee bij de opnames.

Aanmelden

Deze avond start om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar in verband met het aantal beschikbare plaatsen is aanmelden verplicht. Dat kan in de bibliotheek of via de knop hieronder.


100 jaar Bibliotheek Heerenveen