Workshop vloggen

18 oktober 2018, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Darshan Boerema

In het kader van 100 jaar bibliotheek Heerenveen geeft Darshan Boerema uit Heerenveen op donderdag 18 oktober een workshop vloggen. Darshan is YouTube Content Creator en plaatst sinds 2015 vlogs op YouTube. De workshop is bedoeld voor jongeren van 12 tot 17 jaar en de toegang is gratis.

Vloggen

Een vlog is een video weblog, een soort visueel dagboek waarbij je iedereen die de video te zien krijgt een kijkje in je leven geeft. Een paar jaar geleden had nog niemand ervan gehoord, maar inmiddels is vloggen razend populair. 

Hoe maak je een inhoudelijke vlog? Wat zijn teksten die vlot lopen en hoe presenteer je die op een natuurlijke manier? Deze en andere vragen worden tijdens de workshop beantwoord.

Darshan Boerema

Darshan noemt zichzelf een YouTube Content Creator, of YouTuber. Geen vlogger, want een vlogger filmt zijn of haar dagelijks leven en dat doet hij niet. Hij wil mensen met zijn filmpjes een boodschap meegeven. Zo gaat hij in de serie 'Internetheldjes aangepakt' bij mensen langs die haatreacties plaatsen op internet. Hij spoort ze op en gaat met hen in gesprek. Ook is hij OV-vlogger voor de provincie Fryslân. Inmiddels heeft zijn YouTubekanaal bijna 12.000 abonnees en neemt hij een eigen cameraman en adviseur mee bij de opnames.

Aanmelden

Deze avond start om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar in verband met het aantal beschikbare plaatsen is aanmelden verplicht. Dat kan in de bibliotheek of via de knop hieronder.


100 jaar Bibliotheek Heerenveen