Exposities in Heerenveen

 • Gert-Jan Siesling

  5 november 2018

  Van maandag 10 december tot en met donderdag 10 januari exposeert Gert-Jan Siesling zijn portretfoto’s in de bibliotheek van Heerenveen. De foto’s van deze Heerenvener zijn geprint op kunststof en gemaakt in met name Azië, het Midden-Oosten en Peru in de periode 2008–2014. De tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bieb aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

  Bekijk details van Gert-Jan Siesling

 • 100 jaar Bibliotheek Heerenveen

  7 september 2018

  In het Historisch Informatiepunt (HIP)op de verdieping van de bibliotheek van Heerenveen is een expositie met veel foto’s en een aantal voorwerpen ingericht naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van de bibliotheek. De tentoonstelling is van 9 oktober tot en met 31 januari 2019 tijdens de openingsuren van de bibliotheek te bezoeken.

  Bekijk details van 100 jaar Bibliotheek Heerenveen

Ook exposeren?

expositie in de bibliotheek van Heerenveen

Wilt u ook exposeren in de bibliotheek van Heerenveen? De expositiewand is beschikbaar voor (amateur)kunstenaars uit Heerenveen en wijde omgeving. De bibliotheek biedt een laagdrempelig podium om veel mensen kennis te laten maken met uw creaties. Een leuke verzameling is ook welkom. Daarvoor zijn vitrines beschikbaar.

Voor de voorwaarden en meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Ganzeboom. Zij is werkzaam op dinsdag en vrijdag en in de oneven weken ook op zaterdag.
E-mail: i.ganzeboom@bibliothekenmarenfean.nl, tel. 0513-626675.