Bibliotheekbon

Met de bibliotheekbon geef je ontspanning, inspiratie, verleiding en verdieping cadeau.

Er zijn zoveel gelegenheden om een bibliotheekbon te schenken; voor een verjaardag, eindexamen, bij ziekte, voor Moederdag, voor Vaderdag, Sinterklaas, kerst of valentijn, voor de vakantie, een geboorte, afscheid van een collega, jubileum, trouwdag, als verrassing, bij een verhuizing of zomaar. Weet u een mooier cadeau voor iemand die nog geen lid is van de bibliotheek?

Dit cadeau opent de deuren van alle bibliotheken in de gemeenten De Fryske Marren, Heerenveen en Súdwest-Fryslân. En wist je dat bibliotheekleden ook nog eens korting krijgen op veel culturele activiteiten, binnen en buiten de bibliotheek? Bijvoorbeeld korting op concerten, filmbezoek, exposities, voorstellingen en meer.

Waar te koop?

De Bibliotheekbon is te koop bij de balie in iedere bibliotheek. Er zijn 2 varianten:

  • een halfjaarabonnement voor € 25,-
  • een jaarabonnement voor € 49,50

Hoe werkt het?

De bibliotheekbon is onbeperkt geldig. Met deze bon en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs wordt de ontvanger ingeschreven als lener voor een half jaar of een jaar. Het abonnement heeft een looptijd van één half jaar of één jaar en wordt niet automatisch verlengd. Aan het einde van de looptijd wordt de ontvanger eenmalig gebeld.