CoderDojo in Sneek en Wommels

CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Deelname is gratis voor iedereen tussen 7 en 17 jaar, maar vooraf aanmelden is verplicht.

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met programmeren in Scratch, een programmeertaal waarmee je je eigen interactieve verhalen, animaties, spelletjes, muziek en kunst kunt maken. Ook kun je bezig met de Micro:bit, een kleine programmeerbare computer. Of je kunt je eigen website bouwen.

Belangrijk

Neem je laptop mee (of leen er eentje) en een print van je (gratis) ticket. Heb je geen laptop, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan proberen om een laptop/computer voor je te regelen. Limonade is aanwezig.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Sneek en Wommels

CoderDojo is elke maand in Bibliotheek Sneek (op woensdag) en Bibliotheek Wommels (op vrijdag) volgens onderstaand rooster.

Datum Plaats Tijd Aanmelden
24 oktober Sneek 15.30 - 17.00 uur Klik hier
26 oktober Wommels 16.00 - 17.30 uur Klik hier

Overige CoderDojo's dit jaar