Leesgroepen

Download het aanbod titels voor leesgroepen

Bent u ook een van die tienduizenden lezers in Nederland en Vlaanderen die deelneemt aan een leesgroep? Praten over boeken verrijkt uw leeservaring en bovendien maakt u in een leesclub kennis met boeken die u misschien zelf niet zo snel zou hebben gekozen. Via uw bibliotheek is het mogelijk om meerdere exemplaren van een titel te reserveren.

Uw leesclub en de bibliotheek

Bibliotheken Mar en Fean heeft een speciale collectie voor leesgroepen waaruit u kunt kiezen. Door middel van het inschrijfformulier kunt u aangeven welke titels u wilt lenen. Hieronder kunt u het aanbod downloaden. In de brochure zit het formulier om uw gewenste titels aan te vragen.

Contact

Voor vragen over het aanbod en voor praktische zaken rond het lenen van de titels kunt u contact opnemen met Petra Dusseljee.

Wilt u ook bij een leesgroep? De bibliotheek kan bemiddelen!

Tijdens de inspiratiebijeenkomsten met leesgroepen kwam naar voren dat mensen het fijn vinden als de bibliotheek belangstellenden wil koppelen. Wilt u zich aansluiten bij een leesgroep of zelf een nieuwe groep starten? Stuur dan uw contactgegevens naar Petra Dusseljee. Als er voldoende belangstellenden zijn, gaan we die met elkaar in contact brengen.