Cursus 'The Work'

2 oktober 2017, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: €80,- (leden) / €85,- (niet-leden)

Op vijf maandagavonden in oktober en november geeft Hannah van der Wouw een cursus 'The Work', gebaseerd op het gedachtengoed van Byron Katie.

Byron Katie

Byron Katie ontdekte na 10 jaar depressie dat ze niet leed aan haar omstandigheden, maar aan de gedachten die ze daarover had en geloofde.
Daarop ontwikkelde ze “The Work” ofwel de 4 vragen en omkeringen; een simpele, krachtige en verrassende methode om je negatieve gedachten te onderzoeken.
Sindsdien heeft Byron Katie zich met tomeloze energie ingezet om anderen te helpen zich los te maken van verlammende gedachten en overtuigingen die het leven zo moeilijk maken.

Hannah van der Wouw

Hannah van der Wouw uit Harich ontdekte jaren geleden de 4 vragen en omkeringen van Byron Katie en deze spraken haar meteen bijzonder aan. Van der Wouw heeft veel positieve ervaringen met The Work en heeft daarom een certificatietraining gevolgd bij Byron Katie. Hierdoor kan zij ook andere mensen kennis laten maken met deze methode.

Ter kennismaking geeft Hannah van der Wouw op 18 september een lezing 'Ontdek The Work' in de bibliotheek. Lees meer

Kijk ook op de website van Hannah van der Wouw

De cursus

In deze cursus leer je in vijf avonden de techniek van 'The Work'.

• Je leert welke gedachten je kunt onderzoeken
  • je leert hoe je jouw gedachten kunt onderzoeken
  • je leert hoe je een ander kunt faciliteren
  • je kunt ervaren wat The Work jou kan bieden
  • je leert Byron Katie kennen door video’s
  • je kunt erop rekenen dat je tegen een aantal problemen anders aan gaat kijken

Aanmelden

De cursus is op 2, 9 en 16 oktober en 6 en 13 november. De avonden starten om 19.30 uur en zullen rond 21.30 uur afgelopen zijn. Deelname kost €80,- voor vijf avonden; niet-leden betalen €85,-. In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen is aanmelden verplicht.

Terug naar de Realiteit - Een interview met Byron Katie