Apps in het zonnetje

15 mei 2018, van 18:30 tot 20:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Welke apps verdienen een plek op de tablet of smartphone? Een aantal komt op dinsdag 15 mei aan de orde in het Tabletcafé van de bibliotheek van Heerenveen. Deze avond start om 18.30 uur en de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

De meeste mensen schaffen nauwelijks nieuwe apps aan voor hun telefoon of tablet. Dat blijkt uit een groot Amerikaans onderzoek, waarbij aan mensen werd gevraagd hoeveel nieuwe apps ze elke maand op hun smartphone of tablet installeren. Toch zijn er veel apps die het leven makkelijker of leuker kunnen maken. Ter inspiratie komt er in het Tabletcafé van 15 mei een aantal voorbij. Daarnaast kunnen de bezoekers hun eigen favoriete app onder de aandacht brengen en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Tabletcafé

Tabletcafé

Tweewekelijks kunnen de bezitters van een iPad, Android of andere tablet van 18.30 tot 20.00 uur in het Tabletcafé terecht om elkaar op de hoogte te brengen van handige weetjes, tips en trucs. Dit gebeurt in een gezellige en ongedwongen sfeer. Een belangrijke doelstelling van het Tabletcafé is om de beschikbare kennis met elkaar te delen. Onderwerpen die regelmatig worden behandeld zijn bijvoorbeeld het instellen van een account voor e-books en e-mail, het aanmaken van fotoalbums en het installeren van apps.

Het volgende Tabletcafé is op 29 mei.