BoekStart inloopochtend in Joure

18 december 2018, van 10:00 tot 11:00 | Joure

Kosten: Gratis toegang

Ontdek BoekStart! Iedere derde dinsdag van de maand is er in bibliotheek Joure een inloopochtend BoekStart van 10.00 tot 11.00 uur. Ouders met baby's en peuters zijn dan van harte welkom om te ontdekken, te spelen en te lezen!

Inloopochtend

De laatste BoekStart inloopochtend van dit jaar is op dinsdag 18 december van 10.00 tot 11.00 uur in Bibliotheek Joure. 
Ouders met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om te komen spelen, ontdekken en lezen. 

Tijdens deze bijeenkomsten kun je vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, maak je kennis met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor je baby/peuter, wordt er voorgelezen en kun je ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. 

De Boekstart inloopochtenden zijn gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen!

Wanneer is er een inloopochtend?

De BoekStart inloopochtend is iedere derde dinsdag van de maand. Dit zijn de data voor 2019:

15 januari | 19 februari | 19 maart | 16 april | 21 mei

BoekStart

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam.
Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in.