Website in Joomla!

13 september 2017, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €30,- | niet-leden €40,-

Joomla!

Op de woensdagen 13, 20 en 27 september geeft Peter Wouda een driedelige cursus Joomla! in de bibliotheek van Heerenveen. Deze avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. Het maximumaantal cursisten dat kan meedoen is vijftien. Van tevoren inschrijven is verplicht.

Dynamische website

Joomla! is een van de populairste open source Content Management Systemen (CMS). Het biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een dynamische website in elkaar te zetten.

Tijdens de cursus zal Peter Wouda de volgende onderwerpen behandelen: het installeren van de software op de eigen laptop, het installeren van extensies en het vullen van de site met teksten en foto’s. Vervolgens kan de website online worden gezet.

Aanmelden

Het is raadzaam dat de cursisten een eigen laptop meenemen, omdat er ook software geïnstalleerd moet worden. Thuis kunnen ze dan verder werken aan hun eigen site.

Inschrijven voor deze cursus kan via de knop hieronder en bij de servicebalie in de bibliotheek. Deelname kost in totaal (voor drie cursusavonden) €30,- voor bibliotheekleden en €40,- voor niet-leden.