Cursus website bouwen en beheren in Joomla

13 september 2017, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €30,- | niet-leden €40,-

Joomla!

Op woensdag 13, 20 en 27 september geeft Peter Wouda een driedelige cursus Joomla! in de bibliotheek van Heerenveen. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren ongeveer tot 21.30 uur. De toegangsprijs voor drie cursusavonden bedraagt €30,- voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen € 40,-.

Joomla!

Joomla! is een van de populairste open source Content Management Systemen (CMS). Het biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een dynamische website in elkaar te zetten. In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: het installeren van de software op je eigen laptop, het installeren van extensies en het vullen van de site met teksten en foto’s en online zetten van de site.

Het is raadzaam dat de cursisten een eigen laptop meenemen, omdat er ook software geïnstalleerd moet worden. Thuis kunnen ze dan verder werken aan hun eigen site.

Vol=vol

Er kunnen maximaal 15 cursisten meedoen, dus van tevoren inschrijven is verplicht.