De goedheiligman in het Seniorcafé

5 december 2018, van 10:15 tot 12:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: € 1,- incl. koffie of thee

Op woensdag 5 december komt kapper Jan de Vos in het Seniorcafé van de bibliotheek in Heerenveen vertellen over zijn tweede leven, als Sinterklaas. De aanvangstijd is 10.15 uur. Alle 55-plussers zijn van harte welkom. De entreeprijs bedraagt € 1,00, inclusief koffie of thee en (deze keer) pepernoten.

Jan de Vos

Herenkapper Jan de Vos

Dit jaar valt 5 december op de eerste woensdag van de maand. Een uitgelezen kans voor het Seniorcafé, dat dan altijd een activiteit houdt, om de goedheiligman van Heerenveen uit te nodigen om over zijn wederwaardigheden te vertellen. Naast zijn drukke baan in zijn eigen herenkapsalon in Heerenveen heeft Jan de Vos hier zowaar tijd voor gevonden. Hij zal de bezoekers van het Seniorcafé meenemen in het sprookje waar zij allen zo heilig in geloofden.

De Vos vervult sinds 2010 de rol van Sinterklaas bij de intocht in Heerenveen. Ook is hij als Sint aanwezig bij het Sint Nicolaassprookje in het Posthuis Theater én hij woont tijdens de Sinterklaasperiode met zijn pieten in het Sinterklaashotel in het Posthuis. Hoe zien deze hectische dagen er voor De Vos uit? Hij praat er in het Seniorcafé over.

Seniorcafé

Iedere woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur kunnen 55-plussers in het Seniorcafé van de bibliotheek terecht voor een kop koffie of thee, een praatje en om een krant of tijdschrift te lezen.
Bovendien wordt elke eerste woensdag van de maand, behalve in juli en augustus, speciaal voor deze leeftijdsgroep een activiteit georganiseerd.

Seniorcafé in Bibliotheek Heerenveen