Expositie Het Sneeker Palet 'o.a. Surrealisme'

4 april 2018 t/m 26 april 2018 | Bibliotheek Sneek, in de glazen doorloop

Schilder- en tekenclub Het Sneeker Palet exposeert in de maand april in Bibliotheek Sneek en heeft als thema 'o.a. Surrealisme'. In de glazen doorloop kunt u de werken tijdens de openingstijden van de bibliotheek bezichtigen.

Leuk toch? Surrealisme, de voorstelling van normale dingen, maar in een heel andere context. Fantasie, nou en of, soms met een diepere betekenis. De leden van Het Sneeker Palet hebben erg hun best gedaan en hebben veel plezier gehad bij het creëren van deze kunstwerken.

Kortom, kom eens kijken en gebruik u eigen fantasie om deze werkstukken, schilderijen en tekeningen te bezichtigen. Voorgaande exposities van Het Sneeker Palet waren allemaal realistisch en nu is er gekozen voor surrealisme. Dit was echt een sprong in het diepe, want er zijn weinig voorbeelden, weinig ervaring en dan blijft het doek even leeg tot je met onderlinge gesprekken tot inspiratie komt. Maar het resultaat mag er zijn!

Elk jaar is er weer een nieuw onderwerp of stijl waar de club mee aan de slag gaat. In je eentje schilderen is leuk, maar met een groep schilderen geeft veel meer voldoening. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. Heeft u zin om mee te doen of een keer te kijken? Dat kan, op woensdagmiddag in de bibliotheek. Er is een zomerstop, maar in oktober gaat de schilderclub weer los. Neem voor meer informatie contact op met Aad Blanker e-mail: blanker@versatel.nl.