Gedichtenavond

29 januari 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Poëzieweek

Op maandagavond 29 januari krijgen poëzieliefhebbers de kans één of meer gedichten voor te dragen in de bibliotheek van Heerenveen. Dit mogen gedichten van eigen hand zijn, maar ook kan poëtisch werk van een ander worden voorgelezen. Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 24 januari. Feandichter Edwin de Groot en schrijver Karst Berkenbosch verlenen hun medewerking aan deze gedichtenavond. Kunstencentrum Ateliers Majeur verzorgt de muzikale omlijsting. De aanvangstijd is 19.30 uur en de toegang is gratis. Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom

Feandichter Edwin de Groot

Ieder die dat wil kan een bijdrage leveren aan de gedichtenavond. Deze vindt plaats in het kader van de landelijke Poëzieweek (25 tot en met 31 januari), die dit jaar als thema ‘Theater’ heeft. Deelnemers aan de gedichtenavond zijn niet verplicht zich aan dit thema te houden.

Medewerkenden
Feandichter Edwin de Groot brengt binnenkort een nieuwe Nederlandstalige dichtbundel uit. Schrijver Karst Berkenbosch uit Oldeberkoop draagt voor uit eigen en andermans werk. Docent(en) en leerlingen van Ateliers Majeur wisselen de gedichten in vier blokjes van vier minuten af met toegankelijke, goed in het gehoor liggende muziek.
 

 

Feandichter Edwin de Groot

Ook voordragen?

Aanmelden kan tot en met 24 januari. Dit kan in de bibliotheek, telefonisch (0513 626675) of door een mailtje naar de bibliotheek (heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl). Vermeld hierbij: naam, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd en de auteur(s) en titel(s) van de gedichten die u ten gehore wilt brengen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Iedereen is welkom!

Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om op deze avond aanwezig te zijn. Het begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.