Gedichtenavond

4 februari 2019, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis entree

Daan Douma

Op maandagavond 4 februari krijgen poëzieliefhebbers de kans een of meer gedichten voor te dragen in de bibliotheek van Heerenveen. Dit mogen gedichten van eigen hand zijn, maar ook kan poëtisch werk van een ander worden voorgelezen. Daan Douma zorgt voor de muzikale omlijsting van deze gedichtenavond. De aanvangstijd is 19.30 uur en de toegang is gratis.

Singer-songwriter

Daan Douma is eigenaar van een natuurvoedingswinkel in het centrum van Heerenveen. Met zijn song De krant won hij de Zilveren Pen 2018, een schrijfwedstrijd die jaarlijks door de Heerenveense Courant en de bibliotheek wordt georganiseerd. Zijn grootste passie is zijn gitaarhobby. Al meer dan 10 jaar is hij actief als singer-songwriter. Daarnaast schrijft hij verhalen en gedichten.

Gedichtenavond in de Poëzieweek

De Gedichtenavond vindt plaats in het kader van de Poëzieweek (31 januari t/m 6 februari). Het thema is dit jaar 'Vrijheid'. Ieder die dat wil kan een bijdrage leveren aan het slagen van deze avond. Het thema is hierbij is niet verplicht. Wie alleen wil luisteren is ook van harte welkom, aanmelden hiervoor is niet nodig.

Ook voordragen?

Als u een of meer gedichten wilt voordragen kunt u zich tot dinsdag 29 januari aanmelden in de bibliotheek, telefonisch (0513 626675) of door een mailtje te sturen naar Rein van der Pal (r.vanderpal@bmf.nl). Vermeld hierbij: naam, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd en de auteur(s) en titel(s) van het dichtwerk dat u ten gehore wilt brengen. De bibliotheek neemt vervolgens contact met u op.

Poëzieweek 2019