Kids & emoties

21 november 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden € 6,- | niet-leden € 7,50

Kindercoach Fiona

Op woensdagavond 21 november geeft kindercoach Fiona de Jong een workshop Kids en Emoties in de bibliotheek van Heerenveen. Deze twee uur durende interactieve workshop voor ouders/verzorgers start om 19.30 uur.

Herkenning en inspiratie

Met de workshop Kids en Emoties geeft Fiona de Jong ouders meer zelfvertrouwen door ze kennis te laten maken met wat hun kind te leren heeft en hoe ze hier een bijdrage aan kunnen leveren. De workshop zorgt voor herkenning, bewustwording en inzicht in het omgaan met emoties van het kind en de invloed die deze emoties hebben op gedrag. Met andere ouders/verzorgers kunnen ervaringen worden uitgewisseld en men kan van elkaar leren en elkaar inspireren.

Boosheid en verdriet

Deze workshop is geschikt voor degenen die het volgende herkennen: Gillen, schoppen, huilen, schreeuwen, slaan - je kind is zó boos! Tot je grote schrik sta je te schreeuwen tegen je kind. Je vraagt je af waar die boze buien ineens vandaan komen. Wat zit er eigenlijk onder die boosheid? Is je kind wel echt boos of is het juist erg verdrietig? Of wil je kind niet naar school en heeft het er buikpijn van? Hoe ga je daarmee om? Twijfel je er regelmatig aan of je het als ouder/verzorger allemaal wel goed doet? Zit je soms met de handen in het haar als het gaat om de emoties van je kind(eren)?

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op de website van Kindercoach Fiona.

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, dus aanmelden is verplicht. De toegangsrpijs is € 6,- voor leden van de bibliotheek en € 7,50 voor niet-leden. Dit is inclusief koffie of thee en een hand-out.

Aanmelden kan in de bibliotheek of via de knop hieronder.

Kindercoach Fiona