Op reis door onbekend Bali en Lombok

9 oktober 2017, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €3,50 | niet-leden €5,-

Maandag 9 oktober is reiziger Wiebe Biesma te gast in de bibliotheek van Heerenveen. Hij neemt zijn publiek mee naar de Indonesische eilanden Bali en Lombok. De aanvangstijd is 19.30 uur.

Bali en Lombok

Bali is een populaire vakantiebestemming. Het eiland biedt alles wat de reiziger zoekt: prachtige stranden, rijstvelden, bergen en jungle. Maar Bali biedt veel meer dan alleen de bekende all inclusive resorts in het zuiden. Met name in het noorden en oosten van het eiland vind je nog steeds het authentieke leven waarin de verering van de goden in talloze tempels een belangrijke rol speelt. De schoonheid van dat leven en de natuur zijn overweldigend. 

Lombok is het kleine broertje van Bali en kent een heel andere sfeer. Hier zijn plaatsen waar amper toeristen komen.

Wiebe Biesma

Wiebe Biesma

Wiebe Biesma reist al vele jaren door Indonesië en neemt u mee naar de bekende maar vooral ook de onbekende plaatsen en gebruiken van deze prachtige eilanden. Bovendien geeft hij tips voor het georganiseerd of op eigen gelegenheid reizen door Azië. Wat kun je wel doen en wat vooral niet? 

Een must voor iedereen die er over denkt Bali en Lombok te bezoeken, en een feest van herkenning voor wie hier al eens is geweest.

Aanmelden

De toegangsprijs voor deze avond is €3,50 voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen €5,-. Aanmelden is gewenst. Dit kan bij de balie van de bibliotheek of via de link hieronder.