Meer over het Digi-Taalhuis

Op afspraak helpen taalvrijwilligers mensen één op één of in kleine groepjes om beter te leren lezen, schijven, rekenen of met de computer te werken.

Kijk in de agenda voor het inloopspreekuur van SeniorWeb

Heeft u vragen over het gebruik van de computer of tablet of wilt u meer weten over internetten? Vanaf september kunt u hiervoor iedere week in bibliotheek Balk terecht.

Meer over het Digi-Taalhuis

Taalvrijwilligers helpen mensen één op één of in kleine groepjes om beter te leren lezen, schijven, rekenen of met de computer te werken.

Dinsdag van 14.30 tot 16.30 uur

Meer over het gratis juridisch spreekuur

Juridische vraag? U kunt iedere week met uw juridische vragen in de bibliotheek terecht bij Mariska Akkerman, werkzaam bij Akkerman Legal.

Woensdag van 15.00 tot 17.00 uur

Meer over op zoek naar werk

Iedereen die graag (weer) aan het werk zou willen gaan is van harte welkom bij de netwerkgroep 'Op zoek naar Werk' die regelmatig samen komt in de bibliotheek.

Naar Seniorweb Joure

In bibliotheek Joure kunt u vanaf september met vragen over computer, tablet of smartphone iedere week terecht op het computerspreekuur van SeniorWeb Zuidwest Friesland.

Maandag van 14.00 tot 15.30 uur

Naar de info over de zadenbibliotheek

Dit is een plek in de bibliotheek van Joure waar u zaden kosteloos kunt lenen en ruilen.

Tijdens openingsuren.

Woensdag van 14.00 tot 16.00 uur

In de bibliotheek verzorgt SeniorWeb Zuidwest Friesland computer- en tabletcursussen.