Exposities in Heerenveen

 • Schilderijen van wol

  2 juli 2018

  Van 24 september tot en met 23 oktober exposeert Jantina Boonstra uit Heerenveen haar kleurrijke wolschilderijen in de bibliotheek van Heerenveen. Deze tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bieb.

  Bekijk details van Schilderijen van wol

 • Expositie cursisten Tjeerd Landman

  19 juni 2018

  Bijna dertig cursisten van de Leeuwarder kunstschilder Tjeerd Landman exposeren tot en met zaterdag 11 augustus hun favoriete eigen werk in de bibliotheek van Heerenveen. Tot en met woensdag 11 juli stonden landschappen centraal. De expositie is compleet gewisseld op vrijdag 13 juli; er zijn in deze periode meer portretten te zien.

  Bekijk details van Expositie cursisten Tjeerd Landman

 • Ontspanning in Oranjewoud

  24 mei 2018

  Van dinsdag 19 juni tot en met zaterdag 29 september is een fototentoonstelling over de geschiedenis van uitspanningen in Oranjewoud te zien in het Historisch Informatiepunt (HIP) op de eerste verdieping van de bibliotheek in Heerenveen. Iedereen is welkom om deze HIP-expositie, samengesteld door de tentoonstellingscommissie van de Stichting Werkgroep Oud-Heerenveen, tijdens de openingsuren van de bieb te bezichtigen.

  Bekijk details van Ontspanning in Oranjewoud

Ook exposeren?

expositie in de bibliotheek van Heerenveen

Wilt u ook exposeren in de bibliotheek van Heerenveen? De expositiewand is beschikbaar voor (amateur)kunstenaars uit Heerenveen en wijde omgeving. De bibliotheek biedt een laagdrempelig podium om veel mensen kennis te laten maken met uw creaties. Een leuke verzameling is ook welkom. Daarvoor zijn vitrines beschikbaar.

Voor de voorwaarden en meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Ganzeboom. Zij is werkzaam op dinsdag en vrijdag en in de oneven weken ook op zaterdag.
E-mail: i.ganzeboom@bibliothekenmarenfean.nl, tel. 0513-626675.