Exposities in Heerenveen

 • Arina Kuijper

  13 april 2018

  Van woensdag 9 mei tot en met zaterdag 9 juni exposeert autodidact Arina Kuijper-Timmerman haar tekeningen in de bibliotheek te Heerenveen. Iedereen is van harte welkom om deze tentoonstelling tijdens de openingsuren van de bibliotheek te komen bekijken.

  Bekijk details van Arina Kuijper

 • Verdwenen gebouwen

  16 maart 2018

  Tot en met zaterdag 9 juni is een fototentoonstelling van uit Heerenveen verdwenen gebouwen te zien in het Historisch Informatiepunt (HIP) op de eerste verdieping van de bibliotheek te Heerenveen. Iedereen is van harte welkom om deze expositie tijdens de openingsuren van de bieb te komen bezichtigen.

  Bekijk details van Verdwenen gebouwen

 • Marion Hazenberg

  26 februari 2018

  Van zaterdag 31 maart tot en met maandag 30 april exposeert autodidact Marion Hazenberg haar realistische tekeningen in de bibliotheek van Heerenveen. Iedereen is van harte welkom om deze tentoonstelling tijdens de openingsuren van de bibliotheek te komen bekijken.

  Bekijk details van Marion Hazenberg

Ook exposeren?

expositie in de bibliotheek van Heerenveen

Wilt u ook exposeren in de bibliotheek van Heerenveen? De expositiewand is beschikbaar voor (amateur)kunstenaars uit Heerenveen en wijde omgeving. De bibliotheek biedt een laagdrempelig podium om veel mensen kennis te laten maken met uw creaties. Een leuke verzameling is ook welkom. Daarvoor zijn vitrines beschikbaar.

Voor de voorwaarden en meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Ganzeboom. Zij is werkzaam op dinsdag en vrijdag en in de oneven weken ook op zaterdag.
E-mail: i.ganzeboom@bibliothekenmarenfean.nl, tel. 0513-626675.