Exposities in Heerenveen

 • Fotocollages van Priscilla Vlak

  10 oktober 2018

  De hele maand november exposeert Priscilla Vlak onder de titel 'Bloeitijd' haar uitvergrote collages en enkele originelen in de bibliotheek van Heerenveen. Deze tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

  Bekijk details van Fotocollages van Priscilla Vlak

 • 100 jaar Bibliotheek Heerenveen

  7 september 2018

  In het Historisch Informatiepunt (HIP)op de verdieping van de bibliotheek van Heerenveen is een expositie met veel foto’s en een aantal voorwerpen ingericht naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van de bibliotheek. De tentoonstelling is van 9 oktober tot en met 31 januari 2019 tijdens de openingsuren van de bibliotheek te bezoeken.

  Bekijk details van 100 jaar Bibliotheek Heerenveen

 • Schilderijen van wol

  2 juli 2018

  Van maandag 24 september tot en met dinsdag 23 oktober exposeert de Heerenveense Jantina Boonstra haar kleurrijke wolschilderijen in de bibliotheek van Heerenveen. Deze tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bieb. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

  Bekijk details van Schilderijen van wol

Ook exposeren?

expositie in de bibliotheek van Heerenveen

Wilt u ook exposeren in de bibliotheek van Heerenveen? De expositiewand is beschikbaar voor (amateur)kunstenaars uit Heerenveen en wijde omgeving. De bibliotheek biedt een laagdrempelig podium om veel mensen kennis te laten maken met uw creaties. Een leuke verzameling is ook welkom. Daarvoor zijn vitrines beschikbaar.

Voor de voorwaarden en meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Ganzeboom. Zij is werkzaam op dinsdag en vrijdag en in de oneven weken ook op zaterdag.
E-mail: i.ganzeboom@bibliothekenmarenfean.nl, tel. 0513-626675.