Nieuwsbrief

Wilt u niks missen? Met de maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze activiteiten. Als u zich inschrijft krijgt u automatisch de nieuwsbrief van de bibliotheken in uw eigen gemeente. Behalve nieuws en activiteiten krijgt u boekentips en is er elke maand een prijsvraag.

Aan- en afmelden gaat als volgt

Log in op Mijn menu met uw lenersnummer en wachtwoord. Klik daarna in het menu op Nieuwsbrief.  Zet het schuifje achter Nieuwsbrief Bibliotheek naar rechts en klaar is kees. Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u dat doen met het onderste schuifje.

Niet lid en toch de nieuwsbrief ontvangen?

Iedereen kan de nieuwsbrief ontvangen. Vul uw e-mailadres hier in en u ontvangt de eerstvolgende nieuwsbrief in uw postbus!

Prijsvraag

Hieronder kunt u de oplossing van de prijsvraag in de septembernieuwsbrief invullen. Hiermee kunt u boekenbon van € 20,- winnen.